Ose Tala'aga Puupuu o Carousel

Ti'eti'e Carousel o se tasi o taula i paka fa'afiafia, paka autu, malae fa'atau, faleoloa, sikuea, ma paka, ma isi. E talafeagai mo tagata o vaitausaga uma. O tagata taaalo uma e matutua, tamaiti, aiga, uo, tagata alolofa, o le a maua se aafiaga e manatua pea i luga o le "nofoa" o loʻo faʻapipiʻiina i luga o se tulaga lapotopoto taamilo. Ae e te iloa le tala faasolopito o le fiafia e taamilo? O lo'o mulimuli mai se tala fa'asolopito puupuu o carousel. A mae'a lau faitau, fa'amoemoe e te a'oa'o atili e uiga i ta'avale carousel.


O se Folasaga Puupuu i le Tala'aga Umi o Carousels

Tala'aga o le Ti'eti'e solofanua a Carousel
Tala'aga o le Ti'eti'e solofanua a Carousel

O Carousel e umi se tala'aga o le atina'eina o le evolusione. Sa i ai i le lalolagi talu mai le 500 TA, faatasi ai ma uluai carousels faʻamauina o loʻo faʻaalia i le Malo o Byzantine.

I Europa i le senituri lona 19, o le tele o faatauoloa laiti latou te tuu nofoa faalue solofanua laupapa i luma o a latou faleoloa. Ona tuu lea e nisi o le au popoto nofoa solofanua laupapa i luga o se faavaa laupapa, i se li'o, ma tuu i latou e taamilo. O le mea moni, o solofanua laupapa e leʻi liliu na o i latou, o nisi taimi o le tosoina o le olo tele o se solofanua moni, ma o nisi taimi o se tagata moni.

Solofanua Carousel Down Drive mo le Fa'atau
Solofanua Carousel Down Drive mo le Fa'atau

Mulimuli ane, na fausia e Watt le afi afi, lea sa avea ma malosiaga i le lalolagi talu mai lena taimi. Na amata foi ona sui le carousel, faʻaaogaina afi afi e avea ma malosiaga fou. O nofoa ta'itasi na fa'ae'e i luga o le fa'avae na faia ai se fa'agasolo i luga ma lalo e pei o se solofanua fa'asao.

I totonu o le Iunaite Setete, o le carousel alamanuia na atiina ae e tagata malaga. Faatasi ai ma le aganuʻu a Europa, lea na mafua ai le atinaʻeina o paka autu o carousel i le Iunaite Setete.

Mulimuli ane, na faasolosolo malie lava ona atiina ae le carousel i lona sitaili o loo iai nei. I aso nei pisinisi carousel, o lo'o i ai carousels pito i luga, carousels lalo-drive ma faafoliga pito i luga carousels.


O loʻo i luga le tala faʻasolopito puupuu o carousel. I totonu Dinis, tulaga maualuga solofanua carousel fiberglass mo le faatauina atu o loʻo maua i mamanu eseese ma faʻataʻitaʻiga, e pei o ta'amilosaga fiafia tuai, manu e fa'atau atu, ta'avale ta'avale laiti, 3 solofanua solofanua, ma isi. O lo'o avanoa fo'i le carousel e fa'atau atu pe a mana'omia. Lagona le saoloto e faʻafesoʻotaʻi matou ma taʻu mai ia i matou ou manaʻoga.

Victorian Vintage Merry Go Round
Victorian Vintage Merry Go Round
Tala'aga o le Manu i fafo 36 Horse Carousel
Tala'aga o le Manu i fafo 36 Horse Carousel
6-Seater Carousel Fou mo le Fa'atau
6-Seater Carousel Fou mo le Fa'atau

    Afai ei ai sau manaʻoga poʻo se manaʻoga oa matou oloa, naʻo le lagona saoloto e lafo mai suʻesuʻega ia i matou!

    * lou Suafa

    * lou Email

    Lau Telefoni Telefoni (Ia aofia ai le fa'ailoga o le eria)

    Lau Kamupani

    * Faʻamatalaga o faavae

    * Matou te faʻaaloalo i lou tulaga faalilolilo, ma o le a le faʻasoa au faʻamatalaga patino i isi faʻalapotopotoga.

    O le a le aoga o lenei pou?

    Kiliki i luga se fetu e fua ai!

    Aʻo e maua lenei pou aoga ...

    Mulimuli mai ia i matou i ala o faasalalauga!